SGM G-4-sarja

SGM:n kompaktit G-4 sankaheittimet. Kolmesta versiosta; Fresnel-linssinen pesuri, kapeakiilainen Micro-Fresnel sekä läppärajaimilla varustettu Fresnel-heitin.

G-4 Wash on kompakti ja kevyt Fresnel-linssinen LED-pesuri tarkkaan värien muodostukseen. Helposti vaihdettavissa olevan linssikitin ansioista G-4:n monikäyttöisyys edelleen lisääntyy Beam-heittimeksi tai läppärajaimilla varustetuksi. Valolähteenä punaisten, vihreiden ja sinisten LED:n lisäksi Amber ja Mint, erikseen dichroic-suodin syvää sinistä varten. Jatkuva PAN-pyöritys. Langaton DMX/RDM. CR >92. IP65.

G-4 Wash-Beam on kompakti ja kevyt Micro-Fresnel-linssinen LED-pesuri tarkkaan värien muodostukseen. Valolähteenä punaisten, vihreiden ja sinisten LED:n lisäksi Amber ja Mint, erikseen dichroic-suodin syvää sinistä varten. Jatkuva PAN-pyöritys. Langaton DMX/RDM. CR > 92, IP 65.

< TAKAISIN