NTi Audio FX100 Flexus

Flexus FX100 on kattava ammattitason audioanalysaattori joka sopii tutkimuskäyttöön, suunnitteluun, laitehuoltoon ja tuotantoon. Flexus FX100:n modulaarinen rakenne mahdollistaa 2:n tai 4:n kanavan rinnakkaiskäytön.

Lisävarusteena saatavat tulo – ja lähtökytkimet mahdollistavat jopa 14 tulo– tai lähtökanavan käytön samanaikaisesti.

Tutkimuskäytössä 2uVRMS—200 Vp mittausalue sekä laitteen -104 dB THD+N arvo mahdollistavat todella tarkat mittaukset. Taajuusalue ulottuu 80 kHz:iin ja samanaikaisesti voidaan mitata DC jännite ja impedanssi. FFT mittaus 192 kHz:n näytteytyksellä ja suurella resoluutiolla näyttää erittäin tarkasti audiotaajuusspektrin ja eri spektrejä voidaan yhdistää halutulla tavalla yhteen näyttöön. Korkeatasoinen mittaustekniikka tarjoaa nopean liukuvan pyyhkäisyn, yksityiskohtaisen askeltavan pyyhkäisyn ja jatkuvan signaalin. Kaikkia pyyhkäisyjä voidaan liipaista sisäisellä tai ulkoisella signaalilla. Kaikki mittausarvot saadaan samanaikaisesti.
Tutkimuskäytössä voidaan omia ohjelmia tehdä käyttämällä jotakin .NET ohjelmointikieltä kuten C#.NET tai VisualBasic.NET.

Tuotantokäytössä FX100:n modulaarisuus antaa mahdollisuuden kustomoida laite kunkin mittaustarpeen mukaan lisäämällä laitteeseen lisäkanavia tai impedanssimittausyksikköjä. Tyypillisesti mittaukset suoritetaan alle sekunnissa käyttämällä nopeaa liukuvaa pyyhkäisyä. Lisäetua saadaan siitä että samaa laitetta käytetään tutkimuksessa, tuotannon näytteiden testaamisessa ja varsinaisessa tuotannossa. Näin tarvittavat mittaukseen mahdollisesti tehtävät muutokset saadaan nopeasti käyttöön kaikkialla. Tuotantokäytössä tarvittavat tilastolliset analyysit on integroitu mittausohjelmiin.

FX Control Suite ohjelman avulla on helppo ohjata kaikkia analysaattorin toimintoja ja tehdä kerta-, rinnakkais– tai peräkkäismittaussekvenssejä hyvin nopeasti. Yksittäismittaukset voidaan myös helposti ketjuttaa yhdeksi mittaussekvenssiksi joka sisältää myös toleranssien käsittelyn ja Pass/Fail tulokset.

Liitetiedostot:

 

  • Äänigeneraattori ja analysaattori
  • Laboratorioihin ja laaduntarkkailuun
  • Äänimittaukset ja akustiset mittaukset
  • Nopea mittausnopeus
  • Luotettavat tulokset
  • Helppokäyttöinen